Thursday, November 17, 2011

Sosis Solo

Kali ini sosis solo dari dapurBia,Saya rindu dengan jajanan pasar  ini soalnya sudah engga ada lagi yang membuatkan untuk saya, dulu ada ibu Jubaedi yang rajin memasak dan membuat hidangan ini . Beliau berasal dari Solo dan sekarang beliau sudah kembali ke Solo sudah meninggalkan aus.Karena rindu dengan makanan ini akhirnya saya bikin sendiri.


Skin Materials:
  • 8 eggs
  • 100 grams of wheat flour
  • 150 cc coconut milk from 1 / 4 coconut
  • 3 tablespoons melted butter
Fill materials:
  • 200 grams of ground beef
  • 100 cc coconut milk from 1 / 4 coconut
  • 3 tablespoons for sauteing
  • 1 / 2 teaspoon salt
  • 1 / 2 teaspoon sugar
Spices that are:
  • 1 teaspoon coriander seeds, toasted
  • 1 / 4 teaspoon cumin seeds, toasted
  • 8 hazelnut
  • 8 onions
  • 3 cloves garlic
How to prepare skin:
  • Beaten egg until mixed, add milk, stirring
  • Put the flour little by little, then add the melted butter. Stir until well blended.Omelette
  • Enter the content, fold. Fry for a while
  • How to prepare Contents:
    • Heat oil, add the spice paste. Saute
    • Enter the ground beef, salt, sugar, coconut milk and cook until dry

No comments:

Thank you for visiting dapurBia