Saya kebetulan punya buku masakan the junior cook dan buku ini saya perlihatkan pada anak perempuanku,akhirnya dia meliat-lihat bukunya dan dia mencoba memasak dari buku resep ini,
Padahal buku ini sudah rusak dan kumuh, jilidnya juga sudah hilang tapi karena anakku suka jadi saya simpan .Dan dia mencoba resep ini untuk di santap sekeluarga saya pun tak lewatkan untuk memotonya.
adapun resepnya seperti ini.
Bahan:
2 Litres chicken stock
1 cup finely
Daging ayam yang di sewi-sewir(cooked Chicken)
150g vermicelli
1/2 cup chopped parsley
Cara membuat:
*Put the stock into a large pan, and bring to the boil.It will boil more quickly if you put a lid on the pan.
*Add the shredded chicken to the pan, and simmer for 1-2 minutes to heat through.
*Break the vermicelli into pieces and add it to the pan.Cook for a further 5 minutes,until the noodles are tender.
*Stir the parsley through the soup ,and immediately.
Padahal buku ini sudah rusak dan kumuh, jilidnya juga sudah hilang tapi karena anakku suka jadi saya simpan .Dan dia mencoba resep ini untuk di santap sekeluarga saya pun tak lewatkan untuk memotonya.
adapun resepnya seperti ini.
Bahan:
2 Litres chicken stock
1 cup finely
Daging ayam yang di sewi-sewir(cooked Chicken)
150g vermicelli
1/2 cup chopped parsley
Cara membuat:
*Put the stock into a large pan, and bring to the boil.It will boil more quickly if you put a lid on the pan.
*Add the shredded chicken to the pan, and simmer for 1-2 minutes to heat through.
*Break the vermicelli into pieces and add it to the pan.Cook for a further 5 minutes,until the noodles are tender.
*Stir the parsley through the soup ,and immediately.
No comments:
Post a Comment